Volkswagen Caravelle Sizi Güvenle Taşır

Ticari araçlar arasında marka olarak dikkatleri en fazla Volkswagen, gerçekten harika modeller üretmektedir. Siz de işiniz ve kendiniz için farklı modeller arasından tercih yapabilirsiniz. Bildiğiniz gibi bu modeller arasında en çok tercih edilenlerden biri olarak dikkatleri üzerine çeken Volkswagen Caravelle, üstün özellikleri ile ön plana çıkıyor. Söylemeliyiz ki bundan sonra siz de istediğiniz gibi işinizi büyütebilir, kendinize ciddi bir hava katabilirsiniz. Eğer önce Caravelle modeli hakkında bilgi almak isterseniz yazının devam kısmına bakabilirsiniz.

Caravelle İle İşinize Değer Katın

Kendi içinde çok farklı modellere ayrılan Caravelle, harika görünümü, güçlü motoru ve geniş tasarımı ile dikkat çekiyor. Özellikle Caravelle Team sizin için gerçekten önemli bir seçim yapabilirsiniz. Geçmişinden alıntılara yer verilen bu araçta, konforu en iyi şekilde hissedeceksiniz. Ayrıca söylemeliyiz ki görünümü ile dikkat çekmeyi başarıyor. Dış güzelliği kadar iç güzelliğine de önem vermiş olan Volkswageni farklı renk seçenekleri ile sunuluyor. Konforun üst seviyede olması ve daima rahatlık sağlaması en önemli özelliklerinin başında gelmektedir. 16 inç Clayton alüminyum alaşımlı jantlar, çift reflektörlü holojen farları bulunmaktadır. Rakipsiz motor gücüyle göz doldurmaktadır. Bunun yanında söylemeliyiz ki radyo ve eğlence sistemi gerçekten işe yaramaktadır. USB, MP3 ve SD kart özelliklerine sahip radyoya sahiptir. Kırmızı, mavi, yeşil ve kahverengi seçeneklere sahiptir.

Volkswagen ticari araç sayfası : http://www.volkswagenblogu.com/k/volkswagen-ticari/

Caravelle Comfortline İyi Bir Seçenek Olabilir


Kusursuz yolculuk yapmanıza olanak tanıyacak olan Volkswagen Caravelle Comfortline, donanımı, iç ve dış tasarımı ile göz dolduruyor. İkincil çarpma önleyici seçeneği bulunmaktadır. Ayrıca otomatik vites olması, güvenliği üst düzeyde tutması, konfor açısından harikalar sunması onun en önemli özelliklerinin başında gelmektedir. Siz de daha fazla beklemeden hemen şimdi onu satın alabilir ve güvenle yolculuk yapabilirsiniz. Eğer dilerseniz Caravelle Trendline modeline de göz atabilirsiniz. Son derece harika bir görünüme sahiptir. Onun fiyatı 2017 itibariyle 129.510 TL’den başlamaktadır. Daha yükseğe kadar çıkabilmektedir. Siz de Volkswagen ticari modelleri arasından bir seçim yapın ve istediğiniz gibi kusursuz bir yolculuk yapma şansını yakalayın. Dilerseniz diler seçeneklere de göz atabilirsiniz. 

Yorumlar